Få hjælp til dokumentation af social forandring

Vækstcentret har lanceret to nye værktøjer, du kan bruge til at måle den sociale forandring, din virksomhed skaber.

To gratis værktøjer til dig

Både du og dine kunder kan have glæde af, at du bruger tid på at definere og forklare din forandringsteori.
Hvis du er skarp på forandringsteorien, står det klarere, hvilken værdi din virksomhed har – for dig, din kunde og samfundet.

Vækstcentrets har udarbejdet to arbejdsark, som du kan bruge i arbejdet med at måle den sociale forandring, din virksomhed skaber:

  • Hvorfor og hvordan-model. Brug modellen til at definere og vise forbindelsen mellem, hvorfor din virksomheds aktiviteter er relevante, og hvordan de leder frem til virksomhedens mål om at skabe en social forandring.
  • Model for social værdiskabelse. Modellen fortsætter arbejdet med ”Hvorfor og hvordan-modellen”. Den hjælper dig til at arbejde mere konkret med din virksomheds mål og de antagelser, der ligger bag.

Begge modeller finder du her:

Værktøjer til at måle social værdi

Vis os din teori og vind

Vi vil gerne se, hvordan du bruger modellerne. Både fordi vi er nysgerrige, fordi vi brænder for socialøkonomi, og fordi det hjælper os til at udvikle de bedste værktøjer i fremtiden. Derfor har vi lavet en lille konkurrence.

Præmien er et vejledningsforløb med Vækstcentret i foråret 2015, som giver dig de bedste forudsætninger for at bruge forandringsteori aktivt til at styrke din virksomhed.

Her kan du læse mere om forandringsteori:

Brug forandringsteori til at få overblik over din virksomheds sociale værdi

Sidst opdateret 05/08 2015