Forside » Nyheder » Ny pulje med kort ansøgningsfrist: kommuner kan ansøge om midler til at styrke indsatsen for socialøkonomiske virksomheder

Ny pulje med kort ansøgningsfrist: kommuner kan ansøge om midler til at styrke indsatsen for socialøkonomiske virksomheder

Nu kan alle kommuner, der vil styrke deres arbejde med socialøkonomiske virksomheder, søge om økonomisk støtte til en indsats i 2015.

Alle kommuner, der gerne vil optimere og fokusere deres arbejde med socialøkonomiske virksomheder, kan nu søge økonomisk støtte fra en pulje på i alt 7 millioner kroner. Formålet med puljemidlerne er, at kommunerne kan optimere deres indsats for og samarbejde med socialøkonomiske virksomheder. 

Ansøgningsfristen er 14. november 2014, og projektperioden strækker sig over ét år. Hver kommune kan søge maks. 500.000 kroner.

Puljemidlerne er afsat som led i satspuljeaftalen for 2012 på beskæftigelsesområdet og udbydes af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR).

Vækstcenter for socialøkonomiske virksomheder samarbejder tæt med STAR om puljemidlerne. Vækstcentret kommer til at sparre med de kommuner, der får tildelt midler, samt indhente erfaringer fra deres arbejde.

Læs mere om puljen og ansøg her

Sidst opdateret 28/07 2015