Registreringsordningen og socialvirksomhed.dk fortsætter

Det vil fremover stadig være muligt at få sin virksomhed registreret som registreret socialøkonomisk virksomhed (RSV), hvis den lever op til de 5 kriterier, som loven foreskriver. Ligeledes vil også socialvirksomhed.dk blive bevaret i fremtiden.

Logo for registreret socialøkonomisk virksomhed (RSV)Bevillingsudløbet for Vækstcenter for socialøkonomiske virksomheder betyder ikke en lukning af registreringsordningen, der forsætter som hidtil i regi af Erhvervsstyrelsen. Det samme gælder www.socialvirksomhed.dk. 

Registreringsordningen

Siden januar 2015 har det været muligt at registrere sig som registeret socialøkonomisk virksomhed (RSV) og siden da har antallet af virksomheder været stødt stigende. Den 10. december er der 79 virksomheder, der har opnået retten til at kalde sig RSV.

Erhvervsstyrelsen har denne december offentliggjort en vejledning til registrering som registreret socialøkonomisk virksomhed.

Find vejledningen på Erhvervsstyrelsens hjemmeside under ”Virksomhed og drift”. 

Man kan altid kontakte Erhvervsstyrelsen for rådgivning om registreringsordningen på tlf.: 72 20 00 30

I Vækstcenter for socialøkonomiske virksomheders database findes profiler på en række af de registrerede socialøkonomiske virksomheder:

Database med registrerede socialøkonomiske virksomheder. 

Forside www.socialvirksomhed.dkSocialvirksomhed.dk

På vidensportalen www.socialvirksomhed.dk vil det også fremover være muligt at finde viden og inspiration om socialøkonomiske virksomheder. Hjemmesiden fortsætter i regi af Erhvervsstyrelsen. 

Sidst opdateret 11/12 2015