Ny kampagne målrettet offentlige myndigheder

Nyhedsbrevet fra Vækstcentret er også en del af en ny kampagne for og om socialøkonomiske virksomheder. Som en del af kampagnen får du værktøjer, inspiration og viden om det socialøkonomiske område.

Det får du de næste 10 måneder

Vækstcenter for socialøkonomiske virksomheder planlægger kampagnen i samarbejde med Bjerg Kommunikation. De næste 10 måneder får du bl.a.:

  • Screeningsværktøj. Hjælp til at genkende og udvikle socialøkonomisk forretnings- og iværksætterpotentiale i din kommune
  • En animationsfilm. Brug den til at vise andre, hvad socialøkonomiske virksomheder er og kan
  • Tilbud og arrangementer fra Vækstcenter for socialøkonomiske virksomheder

Kampagnen bygger på ny viden

Måske har du selv deltaget i spørgeskemaundersøgelsen, som vi udsendte oktober? Vi er ved at behandle de mange besvarelser fra kommuner, vækstcentre og socialøkonomiske virksomheder. Det er den første undersøgelse af sin slags i Danmark, og vi bruger den til at målrette værktøjer og viden. Du vil også snart kunne se resultaterne af undersøgelsen på socialvirksomhed.dk.

Tag del i kampagnen

Tag del i kampagnen ved at sprede budskabet om, at socialøkonomiske virksomheder er en god forretning - også for samfundet. Begynd med at klikke nyhedsbrevet her videre i dit netværk. 

Badge_socialøkonomiske virksomheder er en god forretning - også for samfundet_blå

Socialøkonomiske virksomheder arbejder for at skabe en positiv forandring for mennesker kultur og miljø – bl.a. ved at bruge deres overskud til at fremme deres eget eller andre sociale formål. Derfor er en socialøkonomisk virksomhed en god forretning – også for samfundet.

Sidst opdateret 05/08 2015