Nyheder og aktuelle debatter

Gå på opdagelse i Vækstcentrets nyhedsstrøm, hvor du finder en lang række aktuelle artikler om socialøkonomi. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, lytte til stemmer fra det socialøkonomiske felt eller besøge os på vores Twitter-profil. God fornøjelse med læsningen.

Fortsat fokus på lempelse af rimelighedskravet

27/12 2014

En nyligt nedsat arbejdsgruppe skal undersøge mulighederne for at lempe rimelighedskravet for socialøkonomiske virksomheder.

10 socialøkonomiske virksomheder er udvalgt til at deltage i Vækstudfordringen

19/12 2014

I Vækstudfordringen får socialøkonomiske virksomheder hjælp til at afklare deres vækstpotentiale og adgang til sparring fra nogle af Danmarks dygtigste erhvervsfolk. 10 socialøkonomiske virksomheder er nu udvalgt til at deltage.

Forslag til ny udbudslov åbner mulighed for at reservere kontrakter til socialøkonomiske virksomheder

19/12 2014

Forslaget giver mulighed for at reservere kontrakter til virksomheder, der har beskæftigelsestilbud målrettet udsatte grupper på arbejdsmarkedet. Loven kan gøre det nemmere at målrette offentlige udbud til især socialøkonomiske virksomheder med beskæftigelsesfremmende formål.

Socialøkonomiske virksomheder er temaet i Tidsskriftet Pengevirke

11/12 2014

Der er fokus på socialøkonomiske virksomheder i den seneste udgivelse af Tidsskrift Pengevirke. Læs artiklerne og bliv guidet og inspireret til socialt iværksætteri. Vækstcentret giver blandt andet sit bud på, hvordan iværksættere kommer fra ide til forretning.

Lær af andre kommuner

10/12 2014

Kommuner og Vækstcentret samarbejder i hele landet for at styrke rammerne for socialøkonomiske virksomheder. Lær af andres erfaring, og læs om de 5 vigtige ingredienser i en strategisk kommunal indsats.

Væksthusenes indsats for socialøkonomiske virksomheder

10/12 2014

Vækstcenter for socialøkonomiske virksomheder og Den Sociale Kapitalfond besøger i november og december 2014 væksthusene for i samarbejde med erhvervskonsulenterne at finde ud af, hvordan man bedst hjælper socialøkonomiske virksomheder og iværksættere med at realisere deres sociale visioner via en veldrevet forretning.

Socialministerens forord: Socialøkonomiske virksomheder - en god forretning - også for samfundet

10/12 2014

Læs Socialminister, Manu Sareens forord om socialøkonomiske virksomheder og åbningen af Vækstcenter for socialøkonomiske virksomheder.

Ny kampagne målrettet offentlige myndigheder

10/12 2014

Nyhedsbrevet fra Vækstcentret er også en del af en ny kampagne for og om socialøkonomiske virksomheder. Som en del af kampagnen får du værktøjer, inspiration og viden om det socialøkonomiske område.

Nyt råd for socialøkonomiske virksomheder får markant stemme

08/12 2014

Socialminister Manu Sareen udpeger Stine Bosse til formand for Rådet for Socialøkonomiske Virksomheder. Rådet skal få flere socialøkonomiske virksomheder til at blomstre frem i Danmark.

Konkurrence: Fortæl hvordan du skaber social forandring – og vind hjælp til at måle det, du gør

14/11 2014

Vil du gerne have helt styr på den forandring, din socialøkonomiske virksomhed skaber? Så er der nu hjælp at hente. Deltag i konkurrencen: ”Fortæl, hvordan du skaber social forandring”, som afholdes af Vækstcenter for socialøkonomiske virksomheder. Vinder du, får du individuel vejledning i at bevise overfor omverdenen, at du faktisk skaber social forandring.

Viser 31-40 af 51. Per side 10 20 30 Vis alle
« » 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6
Sidst opdateret 28/07 2015