Æblespecialisterne ApS

Æblespecialisterne ApS

Vi er Æblespecialisterne ApS

Vi har i Danmark mere end 200 forskellige velsmagende æblesorter. "Verdens bedste æbler" bliver danske æbler ofte kaldt. Og det er der gode grunde til. Vi har i Danmark et unikt klima for æbleavl og en meget lang tradition for at dyrke æbler. Også til at bruge i det såkaldte sure køkken. Bl.a. derfor er æblerne fantastiske i madlavningen og ikke kun som spiseæbler. Hvis vi forstår at udnytte de alsidige muligheder med de danske æbler, har vi en national skatkiste, som alt for længe har været underkendt. Vi vil gå på opdagelse i den nationale æblekurv. Fordi hver æblesort er unik. Vores mål er, at æblet skal i centrum i dansk madkultur. Vores ambition er at producere kvalitets og smagsmæssigt unikke fødevarer af de danske æblesorter.

Vores sociale formål

Missionen er at rumme medarbejdere med helt forskellige sociale problemstillinger og gøre det til et plus. Gennem en klart defineret kontekst, der indeholder en både forudsigelig og rummelig hverdag, skabes et miljø, der udvikler at høre til og lysten til at tage et medansvar og tro på sig selv.

Branche

  • Fødevarer, catering, restauration

Æblespecialisterne ApS

Kolskovvej 1 8362 Hørning

Phone: 26257587 E-mail: Website: http://www.aeblespecialisterne.dk

Denne virksomhed lever op til følgende fem kriterier for socialøkonomiske virksomheder:

  • Virksomhedens primære formål har samfundsgavnlig karakter med et socialt, beskæftigelses-, sundheds-, miljømæssigt eller kulturelt sigte.
  • Virksomheden har en social håndtering af overskud efter skat.
  • Virksomheden er erhvervsdrivende.
  • Virksomheden er uafhængig af det offentlige.
  • Virksomheden er inddragende og ansvarlig.