Café Kaffegal

Café Kaffegal

Vi er Café Kaffegal

Café Kaffegal er en socialøkonomisk virksomhed beliggende i Nørregade 40 i Aarhus midtby, og er en af landets førende socialøkonomiske virksomheder inden for sit felt, idet virksomheden har opnået økonomisk bæredygtighed. I Café Kaffegal betjener vi mellem 3500-4000 kunder om måneden. Café Kaffegal er en brunchcafé i dagtimerne, kaffebar om eftermiddagen, og om aftenen er der mulighed for at opleve den gode restaurantstemning, der er at finde i Café Kaffegal. Derudover har Café Kaffegal en del ordre ’ud af huset’ til både små og mellemstore virksomheder, offentlige institutioner og frivillige foreninger. Café Kaffegal er, ligesom søstervirksomheden ØKOgal, 100% økologisk og begge virksomheder drives af ét samlet team, som alle er helt gale med økologi og kaffe.

Vores sociale formål

Café Kaffegal arbejder med recovery og empowermentorienteret i sin skabelse af social værdi i virksomheden. Der er fokus på både social, faglig og personlig opkvalificering, således at medarbejdernes selvtillid, selvværd og tro på egne evner øges så meget som muligt.

Branche

  • Fødevarer, catering, restauration
  • Ydelser på social-, sundheds- og(eller) beskæftigelsesområdet

Café Kaffegal

Nørregade 40 8000 Aarhus C

Phone: 50530010 E-mail: Website: http://www.cafekaffegal.dk/

Denne virksomhed lever op til følgende fem kriterier for socialøkonomiske virksomheder:

  • Virksomhedens primære formål har samfundsgavnlig karakter med et socialt, beskæftigelses-, sundheds-, miljømæssigt eller kulturelt sigte.
  • Virksomheden har en social håndtering af overskud efter skat.
  • Virksomheden er erhvervsdrivende.
  • Virksomheden er uafhængig af det offentlige.
  • Virksomheden er inddragende og ansvarlig.