DropUd - Beskæftigelse og Behandling

DropUd - Beskæftigelse og Behandling

Vi er DropUd - Beskæftigelse og Behandling

DropUd er drevet at et stort hjerte til målgruppen og et ønske om at skabe bedre tilbud for socialt udsatte borgere. Vores grundlæggende menneskesyn og værdigrundlag involverer en tro på, at alle mennesker fortjener en chance. Vi tror på, at alle mennesker har ressourcer, og at det er et spørgsmål om at finde og fokusere på disse. DropUd’s primære indsats er aktivering og misbrugsbehandling af socialt udsatte borgere, og også i vores kerneydelse skinner vores menneskesyn igennem. Det betyder eksempelvis, at vi aldrig afviser borgere, uden at have talt personligt med dem. Vi tror på, at alle kan få et godt liv med den rette behandlingsindsats i ryggen. Vi mener, at den rette indsats bl.a. består af professionel behandling af uddannet personale.

Vores sociale formål

DropUd arbejder for en helhedsindsats i behandlingen af de socialt udsatte borgere. Af samme grund tror vi på, at beskæftigelse og behandling går hånd i hånd. Det betyder at vi møder den enkelte, der hvor vedkommende er, og behandler de individuelle problematikker. I DropUd er du aldrig bare et nr!

Branche

  • Ydelser på social-, sundheds- og(eller) beskæftigelsesområdet

DropUd - Beskæftigelse og Behandling

Taastrup Hovedgade 98, 2. tv 2630 Tåstrup

Phone: 30110200 E-mail: Website: http://dropud.dk

Denne virksomhed lever op til følgende fem kriterier for socialøkonomiske virksomheder:

  • Virksomhedens primære formål har samfundsgavnlig karakter med et socialt, beskæftigelses-, sundheds-, miljømæssigt eller kulturelt sigte.
  • Virksomheden har en social håndtering af overskud efter skat.
  • Virksomheden er erhvervsdrivende.
  • Virksomheden er uafhængig af det offentlige.
  • Virksomheden er inddragende og ansvarlig.