Koppen/Igenbrug

Koppen/Igenbrug

Vi er Koppen/Igenbrug

Projektet Koppen/Igenbrug er en socialøkonomisk virksomhed, hvis formål er, at skaffe penge til socialt arbejde i Varde. Vi bruger overskuddet til at skabe arbejdspladser for udsatte eller mennesker der ikke kan arbejde på ordinære vilkår. Vi ser socialt udsatte som en kæmpe ressource, der kan bidrage aktivt i samfundet. På den måde har vi skabt en anderledes arbejdsplads. Koppen som ligger i Vestergade er en " coffee to go" butik med økologisk kvalitetskaffe og andre varme drikke. Man kan også købe friskpresset appelsinjuice, is, småkager til at tage med eller nyde på stedet. Koppen/Igenbrug drives af ansatte og mange frivillige. Igenbrug er en genbrugsbutik med salg af brugt tøj, møbler, bøger, pynteting mv. Overskuddet fra salget bruges til at ansætte.

Vores sociale formål

Vi arbejder ud fra det sociale formål, at kunne beskæftige og ansætte udsatte mennesker og mennesker med forskellige udfordringer, så de får en tro og vilje på at de kan noget og kan bruges til noget.

Branche

  • Design, håndværk og brugskunst

Koppen/Igenbrug

Vestergade 16 6800 Varde

Phone: 75222262 E-mail:

Denne virksomhed lever op til følgende fem kriterier for socialøkonomiske virksomheder:

  • Virksomhedens primære formål har samfundsgavnlig karakter med et socialt, beskæftigelses-, sundheds-, miljømæssigt eller kulturelt sigte.
  • Virksomheden har en social håndtering af overskud efter skat.
  • Virksomheden er erhvervsdrivende.
  • Virksomheden er uafhængig af det offentlige.
  • Virksomheden er inddragende og ansvarlig.