ØKOgal

ØKOgal

Vi er ØKOgal

ØKOgal er stiftet som en socialøkonomisk virksomhed under foreningen ChangeMakers, som er sat i verden for at skabe jobs på særlige vilkår til mennesker med psykisk sårbarhed. ØKOgal er en 'socialøkonomisk søstervirksomhed' til Café Kaffegal i Nørregade 40 i Aarhus midtby, som er en af landets førende socialøkonomiske virksomheder inden for sit felt, idet virksomheden har opnået økonomisk bæredygtighed. ØKOgal er, ligesom søstervirksomheden, 100% økologisk og begge virksomheder drives af ét samlet team, som alle er helt gale med økologi, hvorfor navnet ØKOgal. ØKOgals sociale mission er at opkvalificere psykisk sårbare mennesker ift. sociale, personlige og faglige kompetencer via kommerciel virksomhedsdrift og med fokus på empowerment og recovery.

Vores sociale formål

ØKOgal arbejder med recovery og empowermentorienteret i sin skabelse af social værdi i virksomheden. Der er fokus på både social, faglig og personlig opkvalificering, således at medarbejdernes selvtillid, selvværd og tro på egne evner øges så meget som muligt.

Branche

  • Fødevarer, catering, restauration

ØKOgal

Vester Allé 8A 8000 Aarhus

Phone: 53112541 E-mail: Website: http://www.økogal.dk

Denne virksomhed lever op til følgende fem kriterier for socialøkonomiske virksomheder:

  • Virksomhedens primære formål har samfundsgavnlig karakter med et socialt, beskæftigelses-, sundheds-, miljømæssigt eller kulturelt sigte.
  • Virksomheden har en social håndtering af overskud efter skat.
  • Virksomheden er erhvervsdrivende.
  • Virksomheden er uafhængig af det offentlige.
  • Virksomheden er inddragende og ansvarlig.